+380673870816 +380673870816

Рівняни їдуть на фінал проекту "Майданс-2"

Сьогодні перед від’їздом команда продемонструвала міській владі та журналістам готові номери. 

Цього разу на фінал шоу до Києва поїде менше чотирьох сотень учасників. За рекордно короткий термін вони підготували два номери. Ніякої тематики та обмежень у фінальному ефірі для команд організатори не встановили. Вражати глядачів рівненська команда планує оригінальністю та глибокою філософією. Номер міста присвячений буденності, в якій живе наше суспільство.

Аліса Зайцева, хореограф команди Рівного:

- Зазвичай, дорослі вчать дітей, а у нашому виступі навпаки. На нас впливає соціум і ми робимося одноманітними. Ми хочемо, щоб кожен виразив себе, адже всі діти талановиті.

Що ж стосується танцювальної візитівки хореографа, то цього разу Аліса Зайцева вразить глядачів на всі 200 відсотків. Хореограф зізналася, що для неї головне перемога команди, тому зробить для цього усе можливе.

У кожному номері задіяні складні фігури. Левова частка у перемозі залежить і від режисерів та операторів проекту. Костюми готові, постановки відшліфовуються. Команда ж сподівається на велику підтримку глядачів. 

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Дорогі рівняни, давайте підтримаємо нашу команду. Вони так старалися. Перемога буде за нами.

У фіналі в рівнян серйозні суперники, які на підготовку мали набагато більше часу. Незважаючи на те, як закінчиться суботній ефір "Майдансу-2" для нашого міста, Володимир Хомко переконаний, що команда не розпадеться.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Я думаю, ми їх десь залучимо, бо щоб така команда пішла у забуття – це буде не правильно.

Нагадаємо, що за звання танцювальної столиці України, Рівне змагатиметься уже цієї суботи о 20:30 в ефірі телеканалу "Інтер". Наша команда розраховує на підтримку кожного з рівнян.

Схожі статті