+380673870816 +380673870816

Рівненський міський суд продовжив термін тримання під вартою кримінальному авторитету “Борзому”

Фото ілюстроване

Рівненський міський суд 22 та 23 листопада, продовжив термін тримання під вартою трьом підозрюваним у вчиненні на території обласного центру та Рівненського району тяжких злочинів. 

Нагадаємо, що злочинну діяльність фігурантів викрили співробітники управління стратегічних розслідувань в Рівненській області у тісній взаємодії із оперативниками УКР, слідчими слідчого управління ГУНП, працівниками Рівненського районного управління поліції за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури.

Організатор злочинної групи із третього листопада перебував у державному розшуку, а 19 листопада  оперативники УСР в Рівненській області спільно з працівниками поліції Закарпатської області в одному із селищ Мукачівського району Закарпатської області затримали розшукуваного. Підозрюваного одразу доставили до Рівного, де у  міському суді йому обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави до 24 листопада.

Слідчі у встановлені законом терміни підготували та подали клопотання про продовження строків розслідування  та термінів тримання під вартою для усіх фігурантів кримінального провадження.

Відтак, сьогодні міський суд задовольнив клопотання слідчого слідчого управління: трьом підозрюваним у скоєні тяжких злочинів продовжили запобіжний захід у виді тримання під вартою. Крім того, строки кримінального провадження продовжено до 24 грудня.

Досудове розслідування триває.

Схожі статті