+380673870816 +380673870816

Рівненський льонокомбінат отримав нове модернізоване обладнання з Німеччини

Нове, надсучасне обладнання для фарбування текстилю прибуло до льонокомбінату з Німеччини. 

Попит на рівненські тканини зростає, відповідно й виникає потреба у розширенні технічної бази та збільшенні кількості робочих місць, - розповів власник текстильного підприємства Олег Червонюк.

Олег Червонюк, власник Рівненського льонокомбінату:

- Є справді потреба в більшій кількості тканини, готових наших виробах, тому ми завозимо обладнання і головне, ми виконуємо ту програму, яка передбачає, що на підприємстві буде працювати дві з половиною тисячі чоловік і це обладнання додатково дасть можливість працевлаштувати близько 50 чоловік. Крок за кроком кожний день ми збільшуємо, набираємо людей на роботу і це дає можливість розвиватися, надію на майбутнє, перспективу нашого підприємства.

Цього разу жодних проблем із розмитненням товару не виникало, - розповів Олег Червонюк.

Олег Червонюк, власник Рівненського льонокомбінату:

- Митниця після тих демонстрацій, які ми влаштовували, почала працювати як годинник швейцарський і на сьогоднішній день, дякую, проблем з митницею немає. Я думаю, що це гарний приклад співпраці громадянського суспільства з державними структурами.

Ось у цьому цехові з фарбування тканини текстиль набуває нових відтінків. Надсучасне обладнання дозволить значно збільшити продуктивність виробництва, - констатував італійський технолог із 40-річним стажем, який нині співпрацює з льонокомбінатом Антоніо Гріма. Він і розповів про усі тонкощі цієї роботи.

Антоніо Гріма, технолог з Італії:

- Це машини для фарбування тканини. Сюди потрапляє полотно із в’язального цеху в сирому вигляді. І саме за допомогою цього модернізованого обладнання тканина набуває заданого кольору. Вона фарбується джгутовим методом. А от процес обробки залежить від якості тканини і заданого кольору. 

Загальна вартість нової техніки понад три мільйони гривень. І це лише частина того оснащення, що згідно з контрактом, незабаром, буде завезене з Німеччини задля розширення виробництва Рівненського льонокомбінату.

Схожі статті