+380673870816 +380673870816

Рівненський інститут слов'янознавста до свого 15-річчя нагородив кращих студентів

Щороку у виші проходить наукова конференція "Україна і слов'янський світ: історія та сучасність", на якій свої доповіді представляють як викладачі, так і студенти. Сьогодні у бібліотеці навчального закладу, окрім представлення наукових робіт, також нагородили кращих з кращих.
     Подібний захід носить традиційний характер. Його проведення обумовлене двома причинами - відзначенням днів слов'янської писемності й культури та 15-річчям інституту. В рамках конференції, 70 студентів з різних факультетів нагороджені грамотами, словниками та іншими цінними подарунками. Серед представників студентської еліти інституту, яких відзначили на заході була студентка 4 курсу Оксана Галицька. Вона розповіла, що почесне звання виборювала плідним навчанням протягом чотирьох років.
     Проректор з наукової роботи Рівненського інституту слов'янознавства, запевнила, що такі заходи допомагають виховувати у майбутньому поколінні світочів науки. Так, в цьому навчальному році проведено вже 9 наукових конференцій, які допомагають відкритися студентам. Окрім виховання молодих кадрів, такі заходи піднімають рівень професіоналізму власне професорсько-викладацького складу. 
     До відзначення 15-річчя вишу його керівництво має намір випустити книгу про історію Рівненського інституту слов'янознавства, в якій йтиме мова про ректорат, кафедри, випускників та їх здобутки.


110524_Slovanoznavstv sferadesigner

Схожі статті