+380673870816 +380673870816

Рівненські студенти змагалися за звання кращої команди з брейн-рингу "боТАН-2011"

Студенти Рівного довели, що вміють не лише розважатися, а й демонструвати ґрунтовні знання та логіку. У приміщенні міського палацу культури "Текстильник" стартував перший щорічний Кубок депутата Рівненської міської ради Олександра Курсика з брейн-рингу "боТАН-2011".

Шістнадцять команд із вишів Рівного взяли участь в інтелектуальних боях брейн-рингу "боТАН", що, до речі, розшифровується як "Талановиті. Активні. Наполегливі". Велика кількість бажаючих не здивувала, адже молодь прийшла змагатися за матеріальний приз. Сума виграшу становила одну тисячу гривень.

Організатор Олександр Курсик розповів, що довгий час не могли визначитися із датою проведення. У результаті вийшло так, що захід приурочений до Дня студента співав із річницею Помаранчевої революції, рушійною силою якої були студенти.

Олександр Курсик, депутат Рівненської міської ради, організатор брейн-рингу "боТАН-2011":

- Я собі поставив завдання витягнути студентів з кафе, барів, гуртожитків. Хоча б якось їх згуртувати до купи. Такі акції допомагають розвиватися розумово і здружуватися між собою.

Для команди "Фінансові магнати", учасниками якої є студенти Рівненського коледжу економіки та бізнесу, це вже не перший брейн-ринг. Активна молодь навіть у КВН встигає грати.

Іванна Юрчук, учасниця брейн-рингу, студентка Рівненського коледжу економіки та бізнесу:

- Вирішили взяти участь, адже це цікаво. Тут тренується мозок.

У молоді на виграні кошти вже є плани.

Ігор Мельник, учасник брейн-рингу, студент НУВГП:

- Якщо ми виграємо, то потратимо гроші на щось цікаве. Можливо навіть на благодійність.

Брейн-ринг проводився за олімпійською системою "програв – вилетів". Підступні запитання перевіряли як знання, так і логіку студентів. У фіналі перемогу здобула команда з НУВГП під назвою "Гудвіл". Вони й забрали грошовий приз – 1000 гривень. Олександр Курсик у свою чергу сподівається, що цей захід стане традиційним і охопить не лише межі міста, а й області.

Схожі статті