+380673870816 +380673870816

Рівненські студенти навчаються у Кракові

Проект "Вікно в Європу", який дозволяє студентам посеместрово навчатися в Україні та Польщі, впровадили Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука спільно із Краківською академією імені Анджея Фрича Моджевського. Про це повідомила прес-служба МЕГУ.
    25 студентів-першокурсників минулої неділі виїхали на навчання до Кракова (Польща). За словами декана факультету європейської освіти Ніни Миронець, співпраця з польським вишами в рамках проекту "Вікно в Європу" проводиться за трьома спеціальностями — фізіотерапія, інформатика і економетрія, управління. Перед цим студенти вже відучилися перший семестр у Рівному, здали сесію, у тому числі й іспити з польської та англійської мов. 
    Система посеместрового навчання у Краківській академії є цікавою і новою, та побудована так, щоб студенти не відлучалися надовго з дому — кількість часу, протягом якого вони навчатимуться в обох закладах, буде однаковою. Після закінчення вишів студенти отримають відразу два дипломи бакалавра — український та європейський. Це дасть їм можливість продовжити навчання у магістратурі будь-якого навчального закладу Європи.

Схожі статті