+380673870816 +380673870816

Рівненські школярі змагалися за крісло Президента України

Близько двохсот творчих робіт на тему "Я - Президент України" в рамках молодіжного конкурсу "Інтелект майбутнього" надійшло від рівненських учнів 9-11 класів. Вже вдруге його організовує громадська організація "Зміни майбутнє". 

У першому конкурсі старшокласники писали творчу роботу на тему "Ідея, яка об’єднає українську націю". Тоді свої доробки подали 50 школярів. Цьогоріч організатори обрали доволі цікаву тему - "Я - Президент України".

Михайло Кирилов, голова громадської організації "Зміни майбутнє":

- Ми хотіли знайти не менш цікаву тему, як минулого року. Тому ми вирішили, що саме ця тема допоможе дітям розкритися і показати ситуацію і життя в Україні.

Всього у цьогорічному конкурсі творів, школярі подали приблизно 200 робіт. Аби стимулювати у дітей жагу до перемоги, організатори у призовий фонд заклали 10 тисяч гривень. Ці кошти розділили між собою переможці. Яких, до речі, в цьому році побільшало.

Михайло Кирилов, голова громадської організації "Зміни майбутнє":

- Надійшло дуже багато робіт у яких діти висловлюють свою думку. Ми не могли визначитися з першим, другим та третім місцями. Тому вирішили, що перше місце буде одне, других - два, три третіх місця. І ще 5 номінацій.

Найкраще бачення президентства у своїй роботі виклала Юлія Чумак, друге місце посіли Дмитро Стиба та Дарія Боярчук, третє ж - розділили Олександр Щерба, Катерина Лелях і Яна Гірак. За словами організаторів, конкурс, який проводиться вдруге – це вже традиція, якій вони зраджувати не збираються.

Схожі статті