+380673870816 +380673870816

Рівненські рятувальники готуються до зимової риболовлі

Рівненські рятувальники витягли потопаючу людину із крижаної води на Басовому Куті. Цього разу, на щастя, потерпілий умовний, тому жодних ушкоджень не зазнав. А от чимало інших поплатилися через необачність життям або ж здоров’ям.

Щоб опинитися у крижаній воді під льодом, вистачить і кількох секунд. Рівненські рятувальники готуються до зимової риболовлі, витягуючи умовного потопаючого. Уже за мить біля чоловіка група рятувальників. Проведено масаж серця, штучне дихання. І потопельник врятований. А от у реальному житті усе може бути значно серйозніше. Рятувальники розповіли, що люди свідомо нехтують власною безпекою на льоду. Особливо рибалки. Заради порції адреналіну вони виходять на тонку кригу, а в результаті, нерідко опиняються під льодом. 

З початку осінньо-зимового періоду уже двоє людей загинуло на водоймищах, ще п’ятьох вдалося врятувати. Троє з них вибралися із крижаної води самотужки. Рятувальники радять рибалкам-екстремалам зачекати поки вдарять справжні морози, тоді і крига буде надійною.


NS_MNS_120124_ по sferadesigner

Схожі статті