+380673870816 +380673870816

Рівненські правоохоронці повернули батькам трьох неповнолітніх дітей

До чергової частини Рівненського МВ УМВС надійшло повідомлення від 40-річної рівнянки Людмили про те, що у неї зник неповнолітній син – 15-річний Мирослав. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.
     При виїзді за адресою проживання працівники міліції встановили, що разом із своїми 12-річним та 13-річним друзями пішли гуляти. Спочатку зайшли в комп’ютерний клуб, потім зустрілися з товаришами. Цілу ніч діти вешталися вулицями Рівного, проте про своє місце перебування жоден із хлопців своїх батьків не повідомили.
     Майже 5 годин поспіль працівники кримінальної служби у справах дітей, обстежуючи двори та вулиці обласного центру, шукали дітей. І, проїжджаючи вулицею Шухевича, міліціонери помітили людей. Зупинившись біля них, правоохоронці виявили серед п’ятьох дітей трьох, яких вони розшукували. На запитання, чому вони до цих пір не повернулися додому, відповіли, що вирішили погуляти містом. Діти розповіли, що були у піцерії, а також їздили на таксі до свого знайомого у село, неподалік Рівного, у гості. Розраховувався за їхній відпочинок товариш, який при собі мав не одну сотню гривень.
     Трьох неповнолітніх правоохоронці доставили у міський відділ міліції та викликали їхніх батьків. За неналежне виховання своїх дітей вони склали адміністративні протоколи, які направили до суду.

Схожі статті