+380673870816 +380673870816

Рівненські посадовці привітали журналістів із професійним святом

Напередодні Дня журналіста України, сьогодні у Рівному з цієї нагоди відбулися урочистості. Подяку за працю усім медійникам висловили міський голова, Національна спілка журналістів України, силові структури, обласна влада та громадські організації. 

Першою з професійним святом журналістів привітала міська влада Рівного в особі очільника міста Володимира Хомка. Серед них були і кореспонденти телеканалу "Сфера" - Ірина Мороз та Владислава Стецюк. Після офіційної частини нагородження, Володимир Хомко почастував журналістів солодким тортом та ще раз висловив їм свою вдячність за плідну співпрацю та об’єктивне висвітлення новин. Розповів, що вітав усіх від щирого серця. Адже зараз журналістика – це місток між владою та суспільством.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- моя оцінка досить суб'єктивна. Скажімо так, мені ця ситуація подобається набагато більше ніж те, що було в радянські часи. В нас є свобода слова, звісно в мене є деякі зауваження та й до мене теж є претензії, але зараз всі можуть відкрито говорити про те, що відбувається у нашій державі. І це добре, бо не дай Боже, щоб вам закрили рота.

З дванадцятої години дня уся еліта рівненської журналістики зібралася у будинку профспілок. Голова Рівненської обласної спілки журналістів України Дмитро Тарасюк привітав колег та відзначив переможців творчого конкурсу. За цією версією, сайт телеканалу "Сфера" здобув відзнаку у номінації "Дизайн року". Працівники відділу інформації телеканалу "Сфера" Тетяна Волкошовець, Катерина Мункачі та Людмила Савонькіна отримали почесні грамоти. А директора телекомпанії Володимира Романюка відзначили орденами від управлінь МВС та ДАІ. Правоохоронці також подякували заступнику директора телекомпанії "Сфера" Андрію Смусю за об’єктивне висвітлення діяльності органів внутрішніх справ у боротьбі зі злочинністю.  

Андрій Смусь, заступник директора ПП ТРК "Сфера-ТВ":

- дуже приємно, насамперед, що за три роки існування нашого каналу, кількість нагород щоразу збільшується. Особливо приємно, що наш канал відзначили у номінації дизайн року. Також не очікували отримати нагороду від Товариства Червоного Хреста, адже ми впродовж декількох місяців висвітлювали діяльність цієї організації, яка допомагає обездоленим.

Колектив телеканалу "Сфера" відзначений і обласною радою, і Товариством Червоного Хреста. Незмінний ведучий програми "Зблизька", Микола Кривий отримав особисту подяку від Асоціації фермерів України. Загалом на урочистостях відзначено близько сотні журналістів області. Приємно, що серед них і молодий колектив телекомпанії "Сфера".


110603_6 Chervnya sferadesigner

Схожі статті