+380673870816 +380673870816

Рівненські перукарі підкорили столицю

Рівненщина відома своїми спортивними та творчими здобутками, а також як столиця бурштину та батьківщина Пересопницького Євангелія. Зробили свій внесок у створенні іміджу нашого краю і рівненські перукарі. Вони все частіше почали брати участь у різноманітних змаганнях з перукарського мистецтва та вигравати призові місця. 

15 жовтня у Києві проходив Десятий всеукраїнський ювілейний чемпіонат з перукарського мистецтва Your Hairs Awards. У ньому взяли участь команди майже з усіх куточків України, а також перукарі з Росії, Білорусі та Естонії. Рівненські майстрині "ножиць та гребінця" розповіли, що на чемпіонаті довелося попітніти, адже міжнародні змагання свідчать про неабиякий рівень майстерності учасників.

Ірина Раєвська, перукар:

- Змагання було цікаве тим, що були сильні учасники, які презентували чудові роботи. Були міжнародні судді і ми спробували себе на більш вищому рівні.

Незважаючи на обмеження у часі та високий професіоналізм команд-суперників, рівнянкам вдалося здобути призові місця у номінаціях "Весільна пара" та "Модний жіночий образ".

Ірина Раєвська, перукар:

- Ми забрали бронзову та срібну медалі. Це говорить про те, що ми серед перукарів високого рівня.

Переможниці окрім нагород та косметичних призів, здобули і шанс відстоювати Рівне на "Кубку дружби" міжнародного чемпіонату у Санкт-Петербурзі 25 лютого 2012. Головною ж проблемою, за словами Ірина Раєвської, є недостатнє фінансування команди на змаганнях. За допомогою рівненські перукарі планують звернутися до міського голови.

Схожі статті