+380673870816 +380673870816

Рівненські моржі мріють про створення сайту

     Хоч на вулиці весна, моржі не перестають загартовуватися. До того ж, це найкращий час для залучення нових людей до водного оздоровлення. Починати моржування потрібно саме влітку.  Ходити босими по росі, обливатися спочатку ледь теплою, а потім і холодною водою. Аби досягти належного результату, ці вказівки слід виконувати регулярно, аж до зими.

     Анатолій Мильніков - морж, який з 13 років почав загартовуватися водними процедурами, запевняє, що вода – справжній дар Божий. Після занурення відчуваєш величезну енергію, і не тільки фізичну, а ще й духовну.

     Рівненські моржі мріють про створення сайту, де  кожен знайде відповіді на всі питання, які стосуються здорового способу життя. Оздоровлення за допомогою холодної води, займатиме чи не найперше місце на цьому інтернет-ресурсі. Анатолій Биков, голова товариства "Україна", говорить, що неофіційна співпраця з моржами триває вже досить давно. Вони щоденно  приходять на територію ДЮСША "Україна" і насолоджуються плаванням в озері Басів Кут.

     В Рівному любителів зимового плавання налічується понад 150 чоловік і об’єднані вони, в так званому, товаристві "Оствіца". Моржі запевняють, якщо хочете відчути обійми всього світу – почніть загартовувати вже сьогодні свої тіло і душу.


110407_Morgi sferadesigner

Схожі статті