+380673870816 +380673870816

Рівненські міліціонери "приборкали" роздратованих вболівальників на відмінно

Днями у Рівному біля стадіону "Авангард" співробітники міліції розігнали натовп з понад трьох сотень роздратованих вболівальників. За таким сценарієм відбувалося навчання працівників УМВС Рівненщини щодо припинення групових порушень громадського порядку в рамках підготовки до Євро-2012.

Оскаженілий натовп вболівальників заблокував рух вулицею Соборна в Рівному. Деякі учасники акції почали закидати прилеглі торгівельні заклади, будівлі та стадіон камінням, пляшками із легкозаймистою речовиною. Неконтрольована маса людей становила неабияку небезпеку для громадськості. Саме за таким "сценарієм" відбулися командно-штабні та тактико-спеціальні навчання співробітників міліції області. На території Рівненського вищого професійного училища Департаменту державної служби охорони при МВС України понад дві з половиною сотні правоохоронців спостерігали за "навчальними сутичками".

Василь Лазутко, начальник УМВС України в Рівненській області:

- Ці навчання показали, що на відмінно діють наші співробітники під час практичного етапу. Я думаю, що з червня місяця ми забезпечимо порядок в громадських місцях.

Головною метою заходу стала перевірка готовності особового складу міліції Рівненщини до забезпечення охорони громадського порядку під час проведення чемпіонату Європи з футболу. За словами керівництва обласного УМВС, правоохоронці із поставленими завданнями впоралися, а отже до Євро-2012 готові.

Схожі статті