+380673870816 +380673870816

Рівненські медики отримали почесні відзнаки

Фото пресслужби міськради Рівного

Напередодні Дня медичного працівника міський голова Олександр Третяк привітав колективи усіх медичних закладів Рівного з професійним святом

- Найкращі медики в Україні працюють у нашій громаді. Дякую кожному за самовіддану працю, адже вашими руками творить Бог. Будьте здоровими, щасливими, вдячних вам пацієнтів та Божого благословення, - зазначив міський голова Олександр Третяк. Повідомляє пресслужба РОДА.

Зазначимо, що троє рівненських медиків на передодні свята стали переможцями І етапу «Медичного Оскара» та отримали відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» та «Медаль Святого Пантелеймона».

«Орден Святого Пантелеймона» у номінації «Вірець служінню суспільству» отримав лікар-анестезіолог ЦМЛ, лікар 25-ї української антарктичної експедиції – Ігор Дейнека.

«Орден Святого Пантелеймона» в номінації «Найкращий медичний працівник» (відзнака для середнього медичного персоналу) отримала старша медична сестра урологічного відділення КНП "Центральна міська лікарня"РМР" Інна Мельничук.

«Медаль Святого Пантелеймона» у номінації «За турботу і ласку до хворого» отримала старша медична сестра кардіологічного відділення ЦМЛ - Тетяна Васечко.

Додатова інформація: «Орден Святого Пантелеймона» присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість й духовний розвиток українського народу та держави в цілому, спрямована на збереження та зміцнення здоров’я жителів України, виховує толерантне ставлення один до одного та надихає на нові можливості.

«Медаль Святого Пантелеймона» вручається молодим патріотам України, яким притаманні високий професіоналізм, духовно-моральні якості, та які розробили, впровадили власний проект та досягли значних особистих результатів у галузі охорони здоров'я, волонтерській, гуманістичній та громадській діяльності.

Схожі статті