+380673870816 +380673870816

Рівненські КВН-команди повернулися із фестивалю у Сочі

Три рівненські команди - "Олів'є", "Хлєба і Зрєліщ" та "Млинівська бомба" повернулися із фестивалю у Сочі. Цей захід уже традиційно щороку відкриває сезон КВН. Під патронатом Олександра Маслякова команди з усіх країн СНД демонструють свої досягнення та підвищують свої рейтинги. Ті, хто отримують підвищений – мають право виступати в іграх на телебаченні. 

Так, "Млинівська бомба" уже у березні поїде до Мінська на одну восьму телевізійного КВН. Окрім того, у Сочі вони отримали запрошення взяти участь у фестивалі у Німеччині в місті Гамбург. Туди веселі і кмітливі відправляться уже у квітні. Сама ж організація "КВН Рівненщини" також у цьому сезоні чекає на зміни. У них з'явиться новий редактор, буде створено регіональне представництво, яке відтепер зможе використовувати бренд "КВН" та приймати у себе ще більше команд з усіх куточків СНД. 

Юрій Ліпській, голова правління РОМГО "КВН Рівненщини":

- В цьому році підсумком результату є те, що "Млинівська бомба" знов підняла свій рейтинг. 4 команди з України отримали змогу грати в Першій лізі Олександра Маслякова. А жіноча команда гратиме в лізі, яка проходитиме у місті Одеса.

 

Схожі статті