+380673870816 +380673870816

Рівненські чиновники допомагають багатодітним сім’ям

У подружжя Тетяни та Олександра Сарнів, що мешкають у селі Верхів Острозького району, шестеро дітей. Коли важко захворів їхній син Юрко, вони змушені були продати чи не все господарство, щоб врятувати дитину. Лікування було тривале.                    Зрештою родині, у якій сталося лихо, почала допомагати уся громада. На щастя, хлопчик видужав. Та нині багатодітна сім’я опинилася у непростій ситуації. Адже залишилася без господарства. Тим часом родину забезпечує лише батько, який працює сторожем у місцевій школі. 
     Допомогти родині вирішив перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко. Він подарував сім’ї корову. Годувальниця стане їм у пригоді, переконаний благодійник. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     Крім того, перебуваючи у Верхові, Анатолій Юхименко відвідав і родину Матвійчуків, які виховують п’ятеро власних та двох прийомних дітей. Найближчим часом подружжя планує взяти у свою сім’ю ще двох дітей зі складною долею. Ольга та Олексій Матвійчуки переконують - знають, що таке лихо. Адже їх донька стала інвалідом, тяжко хворів син. Тому вони й вирішили допомагати іншим дітям, які того потребують. У гості до цієї родини Анатолій Юхименко завітав не з порожніми руками. Він подарував їм телевізор.

Схожі статті