+380673870816 +380673870816

Рівненське КРУ прозвітувало про свою роботу за 9 місяців

Контрольно-ревізійне управління прозвітувало про свою роботу за 9 місяців. За результатами рейтингу серед регіональних КРУ, управління в Рівненській області посіло "золоту середину". Проте рівненські ревізори таким показником не дуже задоволені. 

За результатами роботи протягом 9 місяців, Рівненське КРУ посіло 15 сходинку серед управлінь України. Це золота середина. За словами начальника ревізорів Рівненшини, вони декілька місяців тому мали кращі позиції.

Хвиля масових реорганізацій та скорочень дійшла і до обласного контрольно-ревізійного управління. Його начальник розповів, що кожен працівник управління є надзвичайно цінним кадром. Цю процедуру вони планують провести якомога безболісніше.

Святослав Каблак, начальник КРУ в Рівненській області:

- Головний фактор для нас - це збереження людей, фахівців, які працюють у КРУ. Ми проведемо реорганізацію згідно з тими чинниками, які є основними і які ставить перед нами уряд.

На засіданні колегії начальник КРУ зазначив, що йому не подобаються низькі показники фінансових втрат у деяких районах Рівненщини. За його словами, це не говорить про низький рівень корупції, а свідчить про недопрацювання. Також пан Святослав зазначив, що ревізори Рівненщини краще працюють у відрядженнях, аніж на теренах рідного краю.

Святослав Каблак, начальник КРУ в Рівненській області:

- 114 ревізорів управління, за 9 місяців у ході проведення 228 контрольних заходів, виявили втрачені ресурси на 31,5 мільйона гривень. У той час як 9 ревізорів за межами області виявили 71,6 мільйона гривень. 

Таку статистику Святослав Каблак пояснив тим, що рівненські ревізори перевіряли регіони із дуже великими фінансовими потоками. На Рівненщині ситуація протилежна. За 9 місяців провели 25 безрезультатних перевірок, а це 11 відсотків від загальної роботи. Причина цього, на думку начальника КРУ в Рівненській області, у неефективному плануванні контрольних заходів.

Схожі статті