+380673870816 +380673870816

Рівненська родина відсвяткувала "поважний" ювілей

У мікрорайоні Тинне проживає бабуся, яка днями відсвяткувала своє сторіччя. Вітали Єлезавету Амбросіївну її велика родина та обласні чиновники.

Двоє дітей, четверо онуків, п’ятеро правнуків, троє праправнуків і вже незабаром на світ з’явиться четвертий. Ось така величезна, а головне дружня родина у Єлизавети Амбросіївни. Сьогодні зі сторіччям її вітають усі - від Президента України, що правда письмово, до обласних чиновників. Проте, найприємніші слова звучать від правнуків.

За своє життя Єлизавета Амбросіївна пережила і панування Польщі на західноукраїнських землях, царя, Першу світову війну, другу і от тепер бабуся живе в незалежній Україні. Вона розповіла, що все життя тяжко працювала. На свій хліб пішла в 14 років.

Єлизавета Царук, бабуся-довгожителька:

- Багато робила. І вдома робила, і на роботи ходила. Було мені 18 років, то я вже ходила в Дубно, п’ять верстов я ходила на роботу в Дубно. Сидяча робота була, хміль перебирали і знов додому.

Що ж до рецептів довголіття, то бабуся понад усе любить життя - це їй і допомагає триматися на плаву. Єлизавета Амбросіївна на відріз відмовляється від прийому ліків, любить добре попоїсти, якщо це не час релігійного посту. Розповіла, що довго прожити їй допомогла віра в Бога. І сто років – це ще не межа.

Єлизавета Царук, бабуся-довгожителька:

- Мені хочеться ще пожити. Що то є сто років? Це ще не межа. 

Під час свого Дня народження не відмовляється іменинниця і від шампанського та ласкаво запрошує гостів до столу. Родичі розповіли, що їх чудо-бабуся у свої сто сама собі дає раду. Найбільше у вільний час любить дивитися новини, завжди в курсі усіх політичних баталій. А душу їй  зігріває українська народна пісня.

Схожі статті