+380673870816 +380673870816

Рівненська ОДА розпочала перші зустрічі із роботодавцями у рамках проєкту «Rivne work hub»

Фото пресслужби РОДА

У Рівненській ОДА відбулась перша зустріч у рамках проєкту «Rivne work hub». Дорожню карту співпраці з метою підготовки робочих місць для жителів області обговорили з керівництвом  ТОВ «Кроноспан Рівне».

У зустрічі взяли участь заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко, директор Рівненського обласного центру зайнятості Іван Ткачук, директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Костянтин Мокляк, начальник управління освіти і науки ОДА Петро Коржевський та виконавчий директор ТОВ «Кроноспан Рівне» Павло Пильтяй. Повідомляє пресслужба РОДА.

«Одне з основних завдань влади – максимальне сприяння інвесторам. Також ми зацікавлені, щоб ці інвестори створювали робочі місця для наших працівників. Тому голова Рівненської ОДА Віталій Коваль ініціював створення обласної координаційної платформи для роботодавців та працівників «Rivne work hub». Це майданчик для взаємодії: роботодавець – центр зайнятості - центри професійної підготовки. Такий підхід дозволить вирішити відразу дві проблеми: забезпечить підприємства фаховими кадрами, а працівників – роботою і гідною заробітною платою», – зазначив Ігор Тимошенко.

За словами виконавчого директора ТОВ «Кроноспан Рівне», основні робочі місця будуть створені після будівництва майданчика для деревообробних підприємств поряд з «Кроноспан».

Після чого будуть потрібні водії вантажних автомобілів, робітники меблевої галузі. Наразі шукають операторів автоматичних систем.

Схожі статті