+380673870816 +380673870816

Рівненська міська ТГ візьме участь у Всеукраїнському конкурсі «Краще місто»

Фото пресслужби міськради Рівного

Управлінням з питань стратегічного розвитку та інвестицій спільно з управлінням економіки міста виконавчого комітету Рівненської міської ради подано заявку на участь у Всеукраїнському конкурсі «Краще місто» у номінації «Повітря», який організовує ГО «Центр екологічних ініціатив «Екодія» за підтримки Шведського товариства охорони природи, Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні, Міжнародного фонду «Відродження».

Конкурс проводиться з метою визначення кращого міста України з точки зору сталого розвитку і захисту довкілля. Участь у конкурсі дозволить не лише запрезентувати Рівненську міську територіальну громаду на міжнародному та загальнодержавному рівнях але й долучитись, в перспективі, до узагальнення і поширення кращих українських та світових практик у сфері сталого міського розвитку та захисту довкілля; обміну досвідом між містами з метою сталого розвитку та захисту довкілля; впровадження нових практик покращення і провадження політики сталого розвитку, що враховує захист довкілля; участі у проведенні заходів з метою популяризації сталого розвитку і захисту довкілля. Повідомляє пресслужба міської ради Рівного.

Окрім цього, міста-переможці отримають сертифікати та нагороди від «Екодії» та міжнародних партнерів, а інформація про конкурс та топ-10 міст буде висвітлена у національних друкованих ЗМІ та на телебаченні.

Коротка довідка про організаторів конкурсу:

Центр екологічних ініціатив «Екодія» - це громадська організація, яка працює над втіленням в життя проєктів в сфері енергоефективності, відновлюваної енергетики, протидії зміні клімату, розвитку сталого транспорту і сільського господарства України.

Фонд імені Гайнріха Бьолля - це неурядова ресурсна організація, яка є частиною Зеленого політичного руху Німеччини і ЄС. Фонд має мережу представництв у 60 країнах світу на чотирьох континентах.

Шведське товариство охорони природи - здійснює свою діяльність у сферах охорони навколишнього середовища, енергетики та транспорту.

Міжнародний фонд «Відродження» - одна з найбільших українських благодійних фундацій, що розбудовує в Україні відкрите суспільство де кожен почуває себе гідно, де громадяни включені в творення держави, а влада є прозорою та відповідальною. 

Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій.

Схожі статті