+380673870816 +380673870816

Рівненська красуня дефілювала подіумами у Нью-Йорку

Нещодавно юна рівненська модель Соломія Згода повернулася із Нью-Йорку, де вона дефілювала в одязі всесвітньовідомих дизайнерів на New York Fashion Week-2012. А дві рівненські красуні Лілія Боць та Софія Драганчук зараз виборюють корону у телепроекті "Королева України". 

15-річна Соломія завдяки своїй неординарній зовнішності, за невеликий проміжок часу стала не лише однією із найвідоміших моделей України, а й встигла попрацювати на показі мод та фотосесіях у місті хмарочосів на New York fashion week-2012. У місто мрії вона приїхала разом із мамою та провела майже місяць. За цей час дівчина, окрім фотосесій та підготовки до тижня моди, мала змогу і погуляти Нью-Йорком, проте улюблених голлівудських кіноакторів так і не побачила.

Cоломія Згода, модель:

- Як тільки ми приїхали, то в нас був тиждень не дуже завантажений, то ми з мамою ходили гуляти містом.

Сам тиждень мод для десятикласниці Соломії промайнув дуже швидко. Доводилося працювати із шостої ранку і до півночі. Проте, дівчина не нарікає, адже подіум всесвітнього рівня - це досягнення, заради якого потрібно добре працювати.

Вікторія Дембіцька, директор модельного агентства:

- Потрапила туди Соломія завдяки співпраці із всесвітнім агентством "Форд". Це агентство, звідки вийшла Сінді Кроуфорд, в них є 60-80 моделей успішних зі всього світу і в це число увійшла і Соломія.

Інша вихованка Вікторії Дембіцької дев’ятнадцятирічна Лілія Боць хоча у Нью-Йорку і не дефілювала, проте вже підкорила подіуми Мілана, Парижа, Москви та Токіо. Зараз вона достроково потрапила до фіналу телепроекту "Королева України". Дівчина розповіла, що це її перший конкурс краси. А коли звикаєш на подіумі дефілювати із серйозним виразом обличчя, то важко відразу стати усміхненою конкурсанткою.

Лілія Боць, модель:

- Я вирішила спробувати себе в чомусь новому, не лише у роботі на подіумі. Я думаю, подіум і конкурс - зовсім різні речі, дуже важко перемкнутися з одного на інше, навіть на репетиціях мені завжди зауваження роблять.

Нині рівненські красуні Лілія Боць та Софія Драганчук націлені лише на перемогу. Адже володарки двох головних титулів "Королева України" та "Королева України-Земля" представлятимуть нашу державу на "Міс модель світу" та "Міс Земля". А ось у планах юної моделі Соломії -  підкорити подіум Парижа.

Схожі статті