+380673870816 +380673870816

Рівненська команда у півфіналі "Майдансу" танцюватиме під музику із фільмів епохи Радянського Союзу

Підготовка нашої рівненської команди до виступу у півфіналі Всеукраїнського проекту "Майданс-2" у розпалі. Адже цієї суботи рівнянам доведеться змагатися з командами Півдня та Центру України. 

Згідно з правилами проекту, цього разу номер міста має бути тематичним. Для команд Рівного, Криму, збірної Полтави та Комсомольська - це танець під музику із фільмів епохи Радянського Союзу. Наша команда танцюватиме під пісню із кінострічки "Вам і не снилось".

Олександр Лєщенко розповів, що щира музика, акцент у танці на наймолодших учасників, усмішки та обійми його розчулили. На репетиції оточуючі побачили на його очах сльози.

Олександр Лєщенко, головний хореограф проекту "Майданс-2":

- Я побачив щирість у виступі. Тут панує справжність почуттів. Я не знаю чому. Можливо, це дитячі спогади. Можливо, це музика на мене так вплинула.

Окрім цього виступу, наша команда повинна представити і виступ хореографа. Аліса Зайцева почуває себе краще, ретельно готується як до свого сольного номеру, так і до битви хореографів.

Аліса Зайцева, хореограф команди Рівного:

- Я із задоволенням готуюся до виступу. Я щаслива, що буду танцювати.

Олександр Лєщенко, головний хореограф проекту "Майданс-2":

- Аліса харизматична. Вона цікава. У ній є безпосередність. У цьому її плюс.

Як розповіли очевидці, наміри у команди серйозні. Діти приходять на репетиції як на роботу. Вони розуміють, яка відповідальність на них покладена. Підтримують танцівників і чиновники, і місцеві підприємці. Так, Олег Червонюк презентував кожному учаснику пусер, які шиє його підприємство. У цьому одязі рівненська команда виступатиме в одному із номерів, а потім їх лишать собі на згадку. Підтримати Рівне команда закликає усіх земляків цієї суботи, 8 жовтня о 20:30 на телеканалі "Інтер".


111005_Mytantci sferadesigner

Схожі статті