+380673870816 +380673870816

Рівненська команда розпочала підготовку до виступу у фіналі проекту "Майданс-2"

Рівненська команда танцівників розпочала підготовку до виступу у фіналі проекту "Майданс-2". Для рівнян на репетиції лишилися лічені дні. 

Звістка про те, що Рівне повертається до танцювального шоу "Майданс-2" приємно приголомшила як учасників команди, так і хореографа. Проте радіти немає часу, адже попереду виснажливі тренування. Команда прагне довести усій країні, що маленьке місто має всі шанси на перемогу. Хореограф команди Аліса Зайцева про майбутні постановки розповіла стисло. 

Аліса Зайцева, хореограф команди Рівного:

- Ми будемо робити те, що ще ніхто не робив. Ми будемо експериментувати. Я надіюся, що всім сподобається.

Журналістам показали костюми фінального виступу, щоправда, в електронному варіанті. Танець хореографа буде виконано під акомпанемент української пісні Лами "Знаєш як болить". А команда вразить аудиторію хореографічними постановками під супровід славнозвісного гурту Queen і його композиції "Bohemian rhapsody". Аліса пообіцяла, що буде цікаво і незвично.

Аліса Зайцева, хореограф команди Рівного:

 - Ми зробимо так, щоб усіх вразити своєю оригінальністю.

Учасників рівненської команди, для зручності, поділили на підгрупи, щоб легше було підготуватися до фіналу. Проект об’єднав людей не лише за спільністю інтересів. Хтось на ньому знайшов своє кохання, хтось - друзів. Для інших шоу стало способом життя.

Дмитрій Мельник та Анастасія Матусевич, учасники команди Рівного:

 - "Майданс" для мене як наркотик. Як спосіб життя. Наприклад, я знайшла багато знайомих, людину, яка мені подобається. Ми просто живемо "Майдансом".

22 жовтня всі небайдужі рівняни зможуть востаннє у цьому сезоні насолодитися танцювальними боями найсильніших команд України та підтримати своє місто в SMS-голосуванні.

Схожі статті