+380673870816 +380673870816

Рівненська команда на "Майдансі" дивуватиме етнічним колоритом

Уже цієї суботи, 17 вересня Рівне продовжить змагання за участь у проекті "Майданс-2". 400 рівнян на Майдані Незалежності у Києві виступлять із новим танцювальним номером у етнічному стилі. 

Етнічні символи, мотанки та величезне веретено – усе це на Майдані Незалежності у Києві цієї суботи рівняни в українських костюмах під запальну музику Гайтани покажуть у своєму виступі на проекті "Майданс-2". Складні фігури із людських тіл 400 учасників вивчили за два тижні. Хореограф команди Аліса Зайцева розповіла, щоб малюнки були рівними – рахували кожен крок.

Аліса Зайцева, хореограф команди Рівного:

у нас все розраховано. Ми все розрахували до кроку.

У першому турі команда нашого міста складалася із двохсот чоловік. Наразі ж, за умовами конкурсу, їх має бути 400. Успішний виступ рівнян 3 вересня, зірвав шквал емоцій у місті, тому організатори провели кастинг і 130 людей відсіяли. Зараз у команді кращі з кращих. Один із учасників – Іван Лукач, минулого сезону танцював за команду-переможця, за своє рідне місто Кіровоград. Цього ж року, вступивши до одного з вишів Рівного, допомагає виграти і рівнянам.

Іван Лукач, учасник команди Рівного:

якщо минулого року я допоміг виграти Кіровоградові, то сподіваюся, що допоможу і Рівному. У Кіровограді в нас було все жорстко. Завдячуючи Алісі, нам вдається ще й відпочивати.

У команді Рівного панує позитивна атмосфера. Молодь надихнув вдалий виступ у минулому турі і тепер свої шанси на перемогу вони оцінюють амбіційніше.

Вікторія Охрімчук, учасниця команди Рівного:

у нас все суперово. Я думаю, ми переможемо.

А щоб допомогти цій амбіційній молоді, необхідно підтримати їх у вечірньому ефірі - 17 вересня та взяти участь у SMS-голосуванні.


110914_My dance sferadesigner

Схожі статті