+380673870816 +380673870816

Рівненська дизайнерка у Києві демонструватиме нову колекцію весільних суконь

Рівненська дизайнерка Наталія Анрі, більш відома, як це не дивно, за кордоном, ніж на Батьківщині, повернулася у рідне місто і створює нову колекцію розкішних весільних суконь. Напередодні Нового року її творіння демонструватимуть у Києві у проекті "Winter Wedding Night",  а частина коштів від продажу піде на допомогу онкохворим діткам. 

"Winter Wedding Night" - новий проект українських тижнів моди. І завершить його 21 грудня у Києві показ нової колекції весільних суконь "Анабель" від рівнянки Наталії Анрі. Сама художниця понад п’ять років очолювала відділ моди однієї з найбільших компаній у Дубаї. На її рахунку участь у найпрестижніших показах світу. У її базі клієнтів чи не найбагатші люди планети. Особливістю робіт Наталії Анрі є використання виключно натуральних тканин, понад 70 відсотків – ручна робота. Вартість одного такого вбрання коштує не менше двох з половиною тисяч доларів.

Наталія Анрі, дизайнер:

- Сукні прикрашені Сваровскі. Там ідуть тисячі камінців. Вони викладаються як брошки. Це як ювелірна прикраса. Я повторюся, що аналогів в Україні досі не було.

Родзинкою її показу у проекті тижня моди є те, що із 10 моделей, 5 дівчат – титуловані красуні України. Троє з них - теж рівнянки.

Оксана Ігас, директор модельного агентства:

- Так склалося, що Наталія готує нову колекцію. Їй вдалося запросити переможницю "Міс України". Наталія запросила Ярославу Курячу. У розмові зі мною, Наталія захотіла, щоб у її показі взяли участь ще титуловані красуні. Історично склалося, що у нашому агентстві цілий арсенал титулованих красунь.

Робота над колекцією весільних суконь розпочалася ще улітку і досі триває. Перешкодами для Наталії Анрі, як сама вона зізналася, став скупий ринок тканин в Україні. Ця дизайнерка відома своєю вибагливістю, адже як зізналися ті, хто одягав її сукні, побувавши у такому вбранні раз, більше не захочеш одягнути щось інше.

Схожі статті