+380673870816 +380673870816

Рівненщина минулого року зекономила понад 5 відсотків паливно-енергетичних ресурсів

Голова облдержадміністрації Василь Берташ підписав розпорядження, яким зобов’язав усіх до максимальної економії бюджетних коштів. Заощаджувати, зокрема, планують за рахунок зменшення споживання енергоресурсів та ефективного менеджменту. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
    Так, керівників усіх галузей зобов’язали підготувати до 1 березня дорожні карти. За ними вже торік жила медицина Рівненщини. Відтак, дотримуючись розробленої стратегії розвитку в галузі охорони здоров’я області, зекономили 22 мільйони гривень. Тож за дорученням Василя Берташа моделі ефективного менеджменту мають підготувати також управління освіти і науки, праці та соціального захисту населення, культури і туризму, відділи з питань фізичної культури і спорту, у справах сім’ї та молоді, служба у справах дітей, а також районні державні адміністрації, виконкоми рад міст обласного значення.
    Торік за рахунок впровадження районних і міських програм з енергозбереження в області зекономили 5200 тонн умовного палива, а за рахунок обласної – 42800 тонн умовного палива. Загалом на Рівненщині в 2011 році зекономили понад 5 відсотків паливно-енергетичних ресурсів від загального обсягу споживання енергоносіїв. Це один із кращих показників у державі, оскільки в середньому по Україні він становить 1,5 відсотка.

Схожі статті