+380673870816 +380673870816

Рівненщина готується до нового навчального року

Про готовність до початку нового навчального року в контексті реформи освітньої галузі та початок роботи Нової Української школи,стан використання коштів освітньої субвенції на оснащення та забезпечення закладів загальної середньої освіти, обговорювали під час он-лайн наради з освітянами районів та ОТГ області. Про це повідодомила прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА.

«Закупівля обладнання для НУШ (Нова Українська школа) на Рівненщині – відповідальність кожного освітянина. Уряд, вперше за стільки років, виділив кошти на меблі та обладнання. Усі першокласники області повинні відчути реформу освітньої галузі. Це стосується не лише обладнання, а й подачі матеріалу, нової методики викладання», − наголосила заступник голови ОДА Світлана Богатирчук-Кривко.

Зазначили, що заборгованості по заробітній платі та відпускних педагогічним працівникам та техперсоналу на Рівненщині  немає.

Також  обговорили питання кадрового забезпечення, стан підготовки закладів до осінньо-зимового періоду, створення інклюзивно-ресурсних центрів, забезпечення підручниками та додаткові місця у дошкіллі.

Схожі статті