+380673870816 +380673870816

Рівненчанин заборгував колишнім дружинам 14 тисяч гривень аліментів

"Діти – квіти життя", - так думає більшість людей, що народили і плекають свою кровиночку. Щоправда такий філософський вислів жодного разу не приходив на думку 38-річному Андрію. Коли його колишні дружини та троє діток ледве зводили кінці з кінцями, чоловік розкошував та не відмовляв собі ні в чому. За це тепер і повинен відробляти сто двадцять годин громадських робіт та сплатити всі до копієчки кошти для своїх малолітніх синочків – таким був вирок суду за ухилення від сплати аліментів на утримання дітей. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.
     Історії про відмову сплачувати кошти на утримання своїх дітей не рідкість, але ця вражає своєю байдужістю. А розпочиналося все щасливо – Андрій та Наталія одружилися і згодом у їх новоствореній сім’ї з’явився малюк. Здавалося б, кожен чоловік мріє про народження сина, та молодий тато вже через рік після щасливих подій розлучився з дружиною і подав документи для реєстрації шлюбу з іншою.
     Рішенням суду Андрію було присуджено сплачувати на користь Наталії на утримання малолітнього сина аліменти до досягнення ним повноліття. Проте "татусь" завітав з гостинцями до нащадка лише декілька разів, після чого перестав сплачувати будь-які кошти на його утримання. Вже пізніше правоохоронці встановили, що чоловік непогано заробляв, адже регулярно їздив на заробітки, в тому числі за кордон та у столицю. При цьому витрачав немалі кошти на власні розваги. Наталія постійно телефонувала та декілька разів особисто зверталася до колишнього чоловіка, адже кошти їй були потрібні на утримання малюка. Та прохання були марними – жодної копійки молода мама так і не отримала.
     Невдовзі у новоствореній родині Андрія народилося двоє малюків. Та радість була недовгою. Вже через кілька років суддя Радивилівського суду проголосив схоже рішення – присудити виплату аліментів на утримання і цих двох синів. До того як інформація про злочинні дії чоловіка потрапили в поле зору правоохоронців, Андрій заборгував своїм колишнім дружинам вже майже 14 тисяч гривень. 
     Після проведення досудового слідства матеріали кримінальної справи були направлені до суду. Звичайно, міліція любов і турботу батька синам не поверне, та покарання винного стане наукою як для самого Андрія, так і для інших осіб, що залишили своїх кровинок напризволяще. Наразі зловмисник відпрацьовує встановлені Фемідою години громадських робіт.

Схожі статті