+380673870816 +380673870816

Рівне отримає 1.6 мільйонів євро інвестицій Європейського союзу на модернізацію освітньої галузі міста

Фото пресслужби міськради Рівного

Сьогодні, четвертого серпня, секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян підписав відповідний меморандум про співпрацю з представниками Українського фонду соціальних інвестицій.  

Кошти, виділені проєктом, будуть спрямовані на те, аби модернізувати освітню галузь міста. Зокрема в рамках цієї програми планується відремонтувати будівлю Рівненського вищого професійного училища ресторанного сервісу та торгівлі  та  створити сучасні навчальні лабораторії за спеціальностями готельного та ресторанного обслуговування. Повідомляє пресслужба міської ради Рівного.

- За рахунок цих коштів ми зможемо збільшити кількість учнів до 900 осіб, а також модернізувати обладнання закладу, тим самим поліпшити привабливість професії і самого навчального закладу, що позитивно вплине на розвиток громади. Освіта, медицина, сфера комунального господарства міста, екологія – ті сфери, в яких ми повинні шукати і знаходити можливості для модернізації та розвитку, - зауважив секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян. 

За словами секретаря Рівнеради, пошук подібних інвестиційних програм є пріоритетним для міста і є лише початком удосконалення освітньої галузі Рівного.

Схожі статті