+380673870816 +380673870816

Рівне не пройшло до фіналу танцювального проекту "Майданс-2"

Минулої суботи у битві із збірними командами Криму та Полтави-Комсомольська, Рівне програло кримчанам, хоча до останнього лідирувало у рейтинговій таблиці. 

Півтисячі молодих рівнян повернулися днями до міста. Як розповіли очевидці, амбітна молодь такий результат не очікувала.

Сергій Рабченюк, учасник:

- Було складно. Особливо, коли сказали, що ми не пройшли. У вагоні творилося бозна-що. Всі були засмучені. Ніхто не хотів спати. Діти плакали.

Що стосується фальсифікації голосування, то відповідь на це питання рівненським чиновникам дали у компанії "Стар Медіа". 

Галина Кульчинська, заступник міського голови Рівного:

- Ніяких підтасовок ми не робили. По Рівненській області глядацька аудиторія досягала 75 відсотків.

Великий відсоток активності глядачів не допоміг вибороти для рівнян місце у фіналі. Чимало рівнян нарікають, що SMS-повідомлення не приймалися провайдером. Саме це стало однією з причин програшу. Інша ж – непрезентабельність наших виступів. У цьому учасники звинувачують операторів та режисерів проекту. Багато цікавого лишилося за кадром.

Роман Гриценюк, начальник управління культури та туризму Рівненської міської ради:

- Я не знаю чому такий підхід. Так і було на попередньому ефірі. Під час номеру "Мотанки" був гарний візерунок, але його не показали.

Проект "Майданс-2" для Рівного став не лише причиною для згуртування, але і розбрату. Так, в одній із рівненських газет з’явилася публікація із коментарями деяких місцевих хореографів, які розкритикували професійність постановок та їх виконання. 

Інна Поліщук, мама учасника:

- Нам, як батькам, дуже неприємно. Ці хореографи не бачили як діти ходили до "Екватора". Як вони займалися по 4-6 годин. Вони не пили, не курили, а займалися хорошою справою.

Сама ж Аліса Зайцева засмутилася не менше, ніж танцівники. Вона мріяла побачити Рівне у фіналі та збудувати притулок для собак. Відтепер на його будівництво шукатимуть інші ресурси.

Що ж стосується бюджету шоу, то для Рівного ця сума виявилася не затратною. Усього, за словами чиновників, з міської скарбниці витратили 50 тисяч гривень.

Галина Кульчинська, заступник міського голови Рівного:

- Місто виділило 50 тисяч гривень на придбання костюмів-мотанок. Всі інші – це спонсорські кошти. Всі костюми залишаються на балансі міського палацу "Текстильник" та міського палацу культури.

Окрім костюмів, у подарунок Рівне отримало автомобіль. Хто користуватиметься ним, ще невідомо. Але як запевнили журналістів чиновники, цю людину обере команда. Незабаром учасники "Майдансу" планують виступити на рівненській сцені. Аліса Зайцева разом з управлінням культури готують  "концерт подяки", до якого увійдуть найкращі постановки. 

Нині Рівне проводить переговори із організаторами проекту. Адже цієї суботи вирішуватиметься питання щодо повернення однієї з команд у шоу. Рішення прийматимуть глядачі. Тому міська влада, перш ніж закликати рівнян проголосувати за рідне місто, хоче дізнатися про готовність до голосування провайдера. Аби жодна копійка із кишень рівнян не була витрачена дарма.


111011_MyDance sferadesigner

Схожі статті