+380673870816 +380673870816

Рівне готується до "Різдвяного балу-2011"

Цими вихідними у нашому місті пройде святковий "Різдвяний бал-2011". Участь у ньому беруть пари, які займаються професійно спортивно-бальними танцями. Фестиваль уже традиційний і має конкурсну основу. Минулоріч на паркеті танцювало понад 960 учасників із усієї України. 

"Різдвяний бал-2011" уже восьмий фестиваль із спортивно-бальних танців, які проходять під патронатом міського голови. На прес-конференції він радо запрошував відвідати захід, адже переконаний у його особливості.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Більшої краси я не бачив, я як міський голова, як чоловік, рекомендую сходити на цей бал. Подивіться як це гарно.

У переддень католицького Різдва відбудеться його відкриття та перший конкурсний день. Організатори очікують близько тисячі учасників. Судити пари буде професійне журі, серед якого люди, що мають безпосереднє відношення до найвищих конкурсів і змагань міжнародного рівня та відомих танцювальних шоу України. Очолить суддів традиційно Ігор Колчин із Донецька, багаторазовий чемпіон України з десяти танців.

Галина Кульчинська розповіла, що конкурсна основа стимулює учасників дійства до вдосконалення.

Галина Кульчинська, заступник міського голови Рівного:

- У будь-якому виді мистецтва, спорту, важливим є формат змагання і фестивалів. Про це говорять усі.

Бюджет фестивалю становить більше ста тисяч гривень. 30 з них виділив міський бюджет. Щодо переможців, то як виявляється, чимало моментів є передбачуваними. Адже участь у фестивалі беруть професіонали, найкращі вихованці найсильніших хореографічних шкіл. Серед них провідне місце займає Харків.

Роман Гриценюк, організатор:

- На сьогоднішній день, на мою думку, і на думку тих пар, що приїжджають до нас, то пари із Харкова мають найвищий танцювальний рівень.

Різдвяний бал – це один із найпрестижніших хореографічних конкурсів у Західній Україні. Щороку збільшується і кількість, і географія його учасників.

Схожі статті