+380673870816 +380673870816

Реалізація інвестиційних проектів – нові робочі місця для жителів Рівненщини

Очільник області Василь Берташ та члени колегії обласної державної адміністрації відвідали нові, а також модернізовані підприємства Гощанського району. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
    Зокрема, ознайомилися зі стратегією розвитку ТОВ СГП "Імені Воловікова", де реалізовують інвестиційний проект. Там за 37,5 мільйона гривень господарі збудували надсучасний молочний комплекс із доїльною установкою, де щоденно виробляють 17 тонн молока високої якості. У цьому комплексі фахівці працюють за міжнародними стандартами. Уже в 2013 році виробничі потужності планують подвоїти – продукувати 25 тонн молока в день. А в перспективі кількість корів із 1400 мають збільшити до 7000 та виробляти 100 тонн високоякісного молока щоденно.
    Наступне підприємство, яке відвідали учасники виїзної колегії облдержадміністрації, – ТзОВ "Країна смаку". В його будівництво іноземці інвестували 6-7 мільйонів євро. З часу відкриття кількість працівників зросла вдвічі, розповіли очільникові області. Нині 30 людей за 5 днів виробляють 2 тисячі тонн заморожених м’ясних напівфабрикатів для турецької кухні. А вже в розпал курортного сезону у заклади швидкого харчування планують щодоби постачати 1000-1500 тонн донер-кебабів. Це перше підприємство в державі, яке виготовлятиме екологічно чисту продукцію у таких обсягах. Відтак, роботою будуть забезпечені 100 місцевих жителів. А саме на створенні нових робочих місць задля посилення соціального захисту людей акцентує   Президент України. Тож Василь Берташ зобов’язав очільників усіх районів брати за приклад співпрацю місцевої влади та інвесторів на Гощанщині. Адже її результатом стали нові робочі місця, добробут краян та наповнення бюджетів.
    Супровід інвестиційних проектів – це запорука їх успішної реалізації, а отже посилення виробничих потужностей Рівненщини, зауважив Василь Берташ. Відтак, запевнив, що влада всіх рівнів підтримуватиме як вітчизняні, так і підприємства з іноземним капіталом. Водночас контролюватиме дотримання інвестиційних зобов’язань, щодо працевлаштування жителів області.

Схожі статті