+380673870816 +380673870816

Пункти обігріву управління МНС Волині продовжують надавати допомогу людям

Загалом із початку роботи цих пунктів тут отримало 2 628 громадян гарячу їжу, чай та прихисток від сильного морозу. Про це повідомила прес-служба УМНС у Волинській області.
    На жаль, сильний мороз продовжує завдавати неприємностей волинянам. Станом на 4 лютого внаслідок низьких температур в області постраждало 7 чоловік.
    Зокрема, у селі Броди Ратнівського району відмороження правої кисті отримав пенсіонер 1928 року народження. Чоловік у стані середньої важкості госпіталізований до центральної райлікарні. В селищі Локачі через загальне переохолодження обмороження І-ІІ ступеня обох стоп отримала 21-річна студентка одного з вишів іншої області. У важкому стані дівчину доправили до реанімаційного відділення райлікарні. Ще один 20-річний студент, мешканець селища Торчин, отримав обмороження І ступеня носа та вух. У селі Милуші Луцького району обмороження ІІ ступеня китиць обох рук отримав 53-річний інвалід ІІ групи. У стані середньої важкості людина госпіталізована до райлікарні. У селищі Ратне обмороження ІІ-ІІІ ступеня обох стоп отримав 67-річний пенсіонер.

Схожі статті