+380673870816 +380673870816

Протяжність газових мереж на Рівненщині зросла на 120 кілометрів

Селяни Сіянців Острозького району чекали газифікації п’ять років, і лише за сприяння першого заступника голови облдержадміністрації Анатолія Юхименка в Сіянцях запалили блакитний вогонь. Він привітав селян зі святом і подякував ініціативним жителям, які створили комітети з газифікації та оплатили будівництво вуличних мереж. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     Продемонструвавши згуртованість, люди отримали підтримку – на прокладення 4,5-кілометрового підвідного трубопроводу знадобилося понад два мільйони гривень, які зібрали з різних бюджетів. Анатолій Юхименко запевнив, що й надалі сприятиме газифікації Острозького району, в якому нині блакитним паливом користуються понад 5,5 тисячі абонентів. Тож завдання на перспективу – газифікувати третину сіл (нині в Острозькому районі газифіковано 38 сіл, а це майже 70 відсотків).
     Довідка: цьогоріч протяжність газових мереж на Рівненщині зросла на 120 кілометрів. Відтак, блакитне паливо отримали майже 3 тисячі нових абонентів. Загалом в області газом користуються більше половини населених пунктів.

Схожі статті