+380673870816 +380673870816

Прокуратура області з’ясує, чи повітря у Рівному чисте

Прокуратурою Рівненської області розпочато перевірку фактів, викладених у публікаціях засобів масової інформації щодо високого рівня забруднення у місті Рівне атмосферного повітря. Про це повідомила прес-служба прокуратури області.
    Дані про те, що місто Рівне увійшло в першу десятку міст з високим рівнем забруднення оприлюднені у ЗМІ з посиланням на джерело такої інформації - Центральну геофізичну обсерваторію МНС України.
    У зв’язку з цим, прокуратура області надіслала вимоги керівникам Держуправління охорони навколишнього природного середовища в області, Рівненського обласного центру гідрометеорології, Державної екологічної інспекції в області та головному державному санітарному лікарю області надати інформацію та висновки про стан забруднення в місті Рівне атмосферного повітря за минулий та поточний роки, а також витребувала перелік суб’єктів господарювання, які здійснюють чи можуть здійснювати шкідливі викиди в атмосферу. Про результати цієї перевірки прокуратура області повідомить додатково.

Схожі статті