+380673870816 +380673870816

Прихильники нової політичної сили Наталії Королевської "Україна – вперед!" обговорили свої плани щодо майбутніх виборів

18 квітня у Києві близько трьох тисяч прихильників нової політичної сили Наталії Королевської "Україна – вперед!" зібралися на форумі заради обговорення своїх планів щодо майбутніх виборів до Верховної Ради України. Наталія Королевська публічно оголосила, що її політична сила піде на вибори відкритим списком, який вона сама і очолить. Кожного кандидата буде обирати народ. 

В Інтернеті, засобах масової інформації та на вулицях волонтери проводитимуть анкетування, яке і визначить тих політиків, яких українці хочуть бачити у парламенті в складі партії "Україна - вперед!". Ті ж члени політичної сили, які не отримають підтримки народу – балотуватися не будуть. На прес-конференції журналістам Наталія Королевська розповіла, що її мета привести нових політиків у життя України, які стануть альтернативою старій когорті та змінять якість політики. Її соратники слухатимуть народ і нічого не робитимуть без його згоди.

Наталія Королевська, лідер політичної партії "Україна-вперед!":

- Перша задача і я її спеціально позначила – наша політична сила піде на вибори партійним списком і якщо з’їзд погодиться, я готова його очолити. У кожному регіоні пройде рейтингове голосування. У якому люди позначать тих кандидатів, яким вони довіряють. Ці люди і стануть нашими представниками на мажоритарних округах. Ми також свій список повністю відкриємо. Ми його обговоримо разом з народом. Ті люди, які не будуть користуватися довірою у суспільства в списку не будуть.

На заході до народу звернулися члени політради партії та прихильники політичної сили. Євген Суслов, перший заступник лідера "Україна – вперед!" наголосив, що лави партії Наталії Королевської відкриті для всіх небайдужих та діяльних людей, які хочуть змінити країну. Зокрема, на сьогодні в Україні існує 5800 осередків партії у різних регіонах, 8 тисяч партійців і ще 10 тисяч людей подали заявки на вступ, а 50 тисяч українців висловили бажання стати волонтерами у політичній боротьбі за нову країну.

Євген Суслов, перший заступник лідера політичної партії "Україна-вперед!":

- Нехай нас на сьогодні не так багато, але своєю активністю, своєю небайдужістю, енергією ми на голову вище своїх опонентів. Ми разом з народом, разом з громадськими лідерами станемо у сто разів сильнішими. Разом ми станемо переможцями. 

Наталія Королевська, лідер політичної партії "Україна-вперед!":

- У цьому залі тисячі людей, а незабаром нас буде мільйони. Мільйони людей, які готові змінити нашу країну. Це люди, які вірять у те, що наша Україна достойна більшого. Я знаю, що у нас усе вийде. Я знаю, що ми обрали складний шлях.

Уже в травні Наталія Королевська пообіцяла оприлюднити план нової економічної моделі та розвитку країни, які забезпечать краще життя для українців. Усього почути Наталію Королевську та членів її команди приїхало з найвіддаленіших куточків України тисячі громадян нашої держави. Окрім планів на майбутнє, їх об’єднав і Гімн України у виконанні української співачки та артистки, яка цьогоріч представить Україну на пісенному конкурсі "Євробачення" - Гайтани. Для своїх слухачів вона виконала не одну композицію із свого репертуару та заповіла, що разом з ними стоятиме та будуватиме нову Україну, яку любить понад усе.

Наталія Королевська разом із соратниками продовжує свій тур Україною. Вона вже відвідала близько 10 регіонів нашої держави. Лідер партії розповіла, що приємно, коли її так тепло приймають люди, радяться із нею. Це надихає її ще завзятіше захищати права українців.

Схожі статті