+380673870816 +380673870816

Представники Руху «Справедливість» зібрались на Форумі у Рівному (ВІДЕО)

Спільними зусиллями до розбудови держави. Більшесотні представників Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка зібрались на Форумі у Рівному. Під час заходу присутні обговорили  проблеми, які виникли на державному рівні та методи боротьби із ними

Справедливість, чесність та відповідальність. Саме такими критеріями керуються представники Руху «Справедливість», робота яких спрямована на розбудову держави і боротьбу з корупцією.  На думку лідера Валентина Наливайченка, досвід інших країн та нові обличчя здатні змінити долю українського народу.

Валентин Наливайченко, лідер Руху «Справедливість»:

- Для нас є дуже важливим із нашими партнерами із Ради Європи, із Міжнародного Республіканського інституту США передати досвід справжньої, щирої децентралізації. Самоврядування новим командам, які перемагають на виборах, і за яких голосують люди на виборах до ОТГ. І справедливість, як рух далі, іде із чітким переконанням, що настав час зєднати закон і справедливість від ОТГ до найвищих органів влади по всій     державі.

Рух «Справедливість» об’єднує зусилля активних громадян, волонтерів, учасників АТО, які готові докладати зусилля для створення сучасної, нової європейської держави.

Руслан Колєсніков, заступник керівника Руху В. Наливайченка «Справедливість»:

- Ми ламаємо повністю всі стереотипи. У нас немає олігарха, який нас фінансує. Ми даємо можливість людям, які довели свій патріотизм, не будучи у владі, у цей скрутний час. Ми, менше ніж за рік, обєднали 200 організацій, із якими ми боремося із корупцією.  Саме в цьому наша сила і я переконаний, що у цьому майбутнє нашої країни, коли ми повністю замінимо політичне покоління саме тими людьми, які зараз виборюють нашу незалежність.

Не оминув увагою Валентин Наливайченко і наболілу проблему Рівненщини, а саме - нелегальний видобуток бурштину.

Валентин Наливайченко, лідер Руху «Справедливість»:

- Розуміючи, що відбувається, ми чітко знаємо, що треба робити. Перше, і саме головне, на нашу думку, це дати можливості новим ОТГ контролювати на своїй землі все і розпоряджатися ним, надрами включно - перша основна вимога «Справедливості». І ми розпочинаємо з Млинівської ОТГ і більше, ані Київ, ані інші корупціонери не будуть приїжджати і розпродавати наші землі.

Наступний крок у боротьбі із нелегальним видобутком сонячного каміння – це затвердження законопроекту, який уряд із 2014 року так і не прийняв. Проте, бурштин не єдина проблема, яку варто врегулювати.

Анатолій Сидорук, керівник Рівненської обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість»:

- У нас є представники Зарічненського району, глина єдина, якою немає в Європі і її вивозять як торф. Чому не обліковуються самосіви лісів, де видобувається торф? Це десятки тисяч кубометрів лісу.

Представники Руху «Справедливість» переконані, вихід із даної ситуації - це створення сильних об’єднаних територіальних громад і нове антикорупційне законодавство, яке буде спрямоване на розвиток країни і підтримку громадськості.

Схожі статті