+380673870816 +380673870816

Представники опозиційних сил Рівненщини взяли участь у прес-конференції Комітету опору диктатурі

Сьогодні у Рівному відбулася прес-конференція Комітету опору диктатурі, в якій взяли участь представники опозиційних сил Рівненщини. 

Участь у прес-конференції взяли представники від ВО "Батьківщина", Української Народної Партії, ВО "Свобода" та інших політичних сил, що входять до Комітету опору диктатурі в Рівненській області. Говорили, зокрема, про рішення колегії суддів Апеляційного суду Києва, яка залишила без змін вирок, винесений екс-прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко 11 жовтня Печерським районним судом столиці у газовій справі. Нагадаємо, за вироком передбачено позбавлення волі екс-прем'єрки терміном на 7 років і зобов'язує її сплатити компенсацію за збитки, завдані у результаті реалізації газових угод у 2009 році НАК "Нафтогаз України" у розмірі півтора мільярда гривень. Зі слів координатора Рівненського обласного Комітету опору диктатурі Олександра Лащука, президент робить усе можливе, аби усунути конкурентів.

Олександр Лащук, координатор Рівненського обласного Комітету опору диктатурі:

- Маніпулюючи законом, він просто бореться із потенційними своїми ворогами, які у свою чергу борються з режимом, з цією диктатурою. Ця бандократія, яка сидить на Печерських пагорбах, розуміє, що опозиційні сили можуть зараз об’єднатися і зруйнувати цю систему.

Окрім того, під час прес-конференції були оприлюднені фото та номери телефонів суддів Печерського суду столиці, які за словами опозиційних сил, порушували Закон та потурали владі.

Марія Конощук, представник КОДу в Рівненській області:

- Основне їх професійне покликання - шукати істину і вершити правдивий і чесний суд, проте сьогодні люди в мантіях виконують команду влади.

До слова, представники захисту Юлії Тимошенко прийняли рішення, що більше не будуть звертатися до українських судових органів і не подаватимуть касаційну скаргу.

Василь Харчук, представник КОДу в Рівненській області:

- Буде подана скарга до Європейського Суду, враховуючи той досвід, який в нас на сьогодні вже є, то є всі підстави стверджувати, що Європейський Суд цю скаргу задовольнить.

Відтак, учасники прес-конференції закликають населення та опозиційні сили об’єднати свої зусилля заради спільної перемоги на виборах та повалення правлячої верхівки.

Схожі статті