+380673870816 +380673870816

Правоохоронців, які викрили ліфтових злодіїв, нагородив преміями міський голова

Впродовж вересня-жовтня Рівненщину сколихнула серія крадіжок ліфтового обладнання. Після проведення правоохоронцями оперативно-розшукових заходів, злочинці вже під вартою. Міський голова Рівного Володимир Хомко вирішив віддячити оперативникам карного розшуку Рівненського міськвідділу міліції за швидке реагування і розкриття злочину.

Нагадаємо, за минулі два місяці до чергового управління Рівненського міськвідділу УМВС надійшло більше 10 повідомлень про крадіжки ліфтового обладнання. Найбільше постраждали мешканці будинків мікрорайону Північний. А збитки для міста та обслуговуючого підприємства становили десятки тисяч гривень. За словами міського голови Рівного Володимира Хомка, прикро, що окрім матеріальних втрат, жителі будинків понесли ще й неабиякі моральні збитки.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- Уявіть собі, що у пенсіонерів або хворих людей, які живуть на 9 поверсі, не працює ліфт. У нас і так проблеми з ліфтами. А тут ще й крадіжки, які нанесли нам колосальні збитки. Ми користуючись моментом, хотіли б подякувати міліції за те, що вони так оперативно і так класно спрацювали.


Аби віддячити правоохоронцям та заохотити їх, очільник міста особисто завітав до них та вручив грошові премії п’ятьом оперативникам. Правоохоронці у ході розслідування з’ясували, що усі 13 крадіжок здійснили два молодика віком 26 років.

Петро Єзгор, начальник Рівненського МВ УМВС:

- Особи, які скоїли злочин - це жителі міста Рівне. Один із них мав проблеми із законом. Був судимий за аналогічний злочин. На даний час слідчими міськвідділу завершується розслідування кримінальної справи, яка буде скерована до суду.

За вчинені злочини молодикам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Схожі статті