+380673870816 +380673870816

Правоохоронці Рівного у горе-матері забрали 5-річного сина

У горе-матері відібрали 5-річного сина. До працівників міліції кілька разів зверталися жителі одного з будинків міста Рівне із скаргами на 30-річну Руслану, у квартирі якої постійно відбуваються п’яні дебоші. 

Під час таких "посиденьок" постійно присутній малолітній син Олексій. Після попереджень та профілактичних бесід, які не дали жодного результату, правоохоронці забрали дитину до притулку. Під час допиту хлопчик в деталях розповів про друзів матері. Каже, що випивала і сама мати, коли отримувала гроші, то купувала горілку. Сам Олексій їв востаннє два дні тому. 

Жінка ніде не працює, проти неї складені адміністративні протоколи за розпивання алкогольних напоїв та неналежне виховання дитини. Нагадаємо, випадок вилучення дітей із неблагополучних сімей за останній тиждень у Рівному - другий. 8 лютого правоохоронці та фахівці служби у справах дітей забрали у сім’ї четверо дітлахів. Сподіваємось, як в одному, так і в іншому випадку – батьки одумаються та змінять свій спосіб життя, аби їх діти виховувалися у гідних умовах.

Схожі статті