+380673870816 +380673870816

Правоохоронці Рівненщини подарували дітям "казку"

З ініціативи головного міліціонера Рівненщини Василя Лазутка та за підтримки Рівненської профспілкової організації атестованих працівників міліції до Всесвітнього дня дітей, який відзначають 20 листопада, для малечі, що потребує опіки та виховується у спеціалізованих навчальних закладах, організували похід до театру ляльок. 

Окрім вихованців Рівненського дитячого будинку до лялькового театру завітали і діти із Вербської школи-інтернату. На вході їх гостинно зустрічали актори, переодягнені у казкових персонажів. А сама ж вистава "Коза-Дереза" не залишила байдужим навіть полковника міліції.

Василь Лазутко, начальник УМВС України в Рівненській області:

- Я скажу відверто, що і на мене вплинула ця вистава, а на дітей, я думаю, тим більше. Тим паче, що не кожний день вони спілкуються з керівництвом обласного управління. У перспективі, думаю, що такі події ми проводитимемо частіше, аби привернути увагу жителів міста та області до того, що міліція не лише з народом, а й з дітьми.

Організатори заходу зробили все можливе аби для дітей цей день став справжнім святом, а всі свої негаразди вони залишили поза стінами лялькового театру. Адже малеча зарядилася чималим позитивом. Неабияке враження на дітей справили патрульні автомобілі ДАІ, які супроводжували автобуси із дітлахами. Та й сама вистава видалася щирою та доброю.

Василь Лазутко, начальник УМВС України в Рівненській області:

- Я думаю, що вистава діткам сподобалася. Адже я бачив як вони весело хлопали в долонні і як "горіли" цікавістю їхні очі. 

Успішно проведений захід та вдячні оченята дітей надихнули правоохоронців зробити такі зустрічі традиційними.

Схожі статті