+380673870816 +380673870816

Правоохоронці Рівненщини долучилися до здачі донорської крові онкохворій малечі

Напередодні Всесвітнього дня онкохворої дитини, співробітники міліції Рівненщини долучитися до здачі донорської крові онкохворій малечі. Про це повідомив відділ зв'язків із громадськістю УМВС в Рівненській області.
    За словами співробітників закладу "Рівненської обласної станції переливання крові", маленькі пацієнти, які отримують рятівну кров та плазму, зазвичай, не знають свого донора в обличчя. Однак, сам факт добровільної здачі крові та передачі її хворій дитині уже є актом доброї волі. 
    Працівники міліції, як ніхто інший, знайомі з людським болем у всіх його проявах. Якщо виникає питання порятунку людських життів, то вони, не лише в силу виконання свого обов’язку, але і керуючись власними почуттями, не можуть лишатися осторонь. Якщо виникатиме така необхідність, то  правоохоронні органи долучатимуться до таких заходів і частіше.
     Кров та плазма, сировинна маса та препарати, які отримані та будуть заготовлені вналідок донорського забору, будуть передані у обласну дитячу клінічну лікарню для потреб онкогематології. 
    Згідно зі статистичною інформацією, в Україні тисячі хворих дітей потребують допомоги та підтримки. Для багатьох із них донорська кров - єдиний шанс для життя. Тож, працівники міліції щиро вірять, що цей невеличкий внесок у благородну справу покращить самопочуття хворих і допоможе їм подолати недугу.

Схожі статті