+380673870816 +380673870816

Допоможіть подарувати новорічну казку для Дани Прадунець

Допоможіть подарувати новорічну казку для Дани Прадунець

Пам'ятаєте, як було в дитинстві? Ми так щиро вірили у новорічні та різдвяні дива. Ми вірили у те, що вони обов'язково здійсняться. Але зараз ми самі вже стали батьками і розуміємо, хто ті дива робив.

Та всеодно, дива можуть здійснюватися, якщо дуже багато людей об'єднуються подумкою про одне й те саме бажання.

Ми знаємо, що ваші дітки вже дуже чекають на свята і кожен хоче, щоб його мрія обов'язково здійснилася. Тому наші волонтери створили цей чудовий проєкт "Різдвяне Диво" для того, щоб ще більше створити новорічного настрою та трошки магії для Ваших малят.

Ми пропонуємо Вам замовити лист або відеодзвінок від Святого Миколая для ваших діток/онуків/племінників/похресників. Наш Миколай дуже ретельно готувався до цієї зими, тому сьогодні він прислав нам невеличкий привіт, щоб нагадати Вам, що свята вже зовсім поряд. А від діток наших волонтерів в нього є лиш одне бажання, щоб він врятував Данусю, тому кожен з Вас може стати його помічником і здійснити диво не тільки для своєї малечі, але й для всіх діток, які палко бажають, щоб Дануся одужала.

Чим більше буде замовлено привітань, тим швидше ми врятуємо нашу донечку разом з Вами!

Всі кошти, не враховуючи витрат, будуть перераховані для Данусі, а також буде представлений повний звіт.

Щиро дякуємо керівництву та акторам Рівненського академічного українського музично-драматичного театру, оператору Владу Мартинчуку @vlad_martynchuk та агентству GoToTop https://gototop.com.ua/ за велику допомогу у створенні цього дива

Ми чекаємо Ваших замовлень на сайті:

http://divo-na-rizdvo.com.ua/

Посилання також є у Taplink, в шапці нашої сторінки

Допоможіть здійснитися диву для нашої родини.

 

Пам'ятаєте, як було в дитинстві? Ми так щиро вірили у новорічні та різдвяні дива. Ми вірили у те, що вони обов'язково здійсняться. Але зараз ми самі вже стали батьками і розуміємо, хто ті дива робив. Та всеодно, дива можуть здійснюватися, якщо дуже багато людей об'єднуються подумкою про одне й те саме бажання. Ми знаємо, що ваші дітки вже дуже чекають на свята і кожен хоче, щоб його мрія обов'язково здійснилася. Тому наші волонтери створили цей чудовий проєкт "Різдвяне Диво" для того, щоб ще більше створити новорічного настрою та трошки магії для Ваших малят. Ми пропонуємо Вам замовити лист або відеодзвінок від Святого Миколая для ваших діток/онуків/племінників/похресників. Наш Миколай дуже ретельно готувався до цієї зими, тому сьогодні він прислав нам невеличкий привіт, щоб нагадати Вам, що свята вже зовсім поряд. А від діток наших волонтерів в нього є лиш одне бажання, щоб він врятував Данусю, тому кожен з Вас може стати його помічником і здійснити диво не тільки для своєї малечі, але й для всіх діток, які палко бажають, щоб Дануся одужала. Чим більше буде замовлено привітань, тим швидше ми врятуємо нашу донечку разом з Вами! Всі кошти, не враховуючи витрат, будуть перераховані для Данусі, а також буде представлений повний звіт. Щиро дякуємо керівництву та акторам Рівненського академічного українського музично-драматичного театру, оператору Владу Мартинчуку @vlad_martynchuk та агентству GoToTop https://gototop.com.ua/ за велику допомогу у створенні цього дива? Ми чекаємо Ваших замовлень на сайті: http://divo-na-rizdvo.com.ua/ Посилання також є у Taplink, в шапці нашої сторінки ? Допоможіть здійснитися диву для нашої родини ???? #святиймиколай #деньсвятогомиколая #миколайки #диво #херсон #oдеса #харків #чернівці #миколаїв #дніпро #луцьк #львів #чернігів #полтава #вінниця #ужгород #тернопіль #іванофранківськ #рівне #хмельницький #запоріжжя #кропивницький #суми #черкаси #житомир #різдво #новийрік #полтава

Posted by Дана Прадунець СМА І ТИП on Sunday, December 5, 2021

 

Схожі статті