+380673870816 +380673870816

Повір у себе – і в тебе повірять інші

Таку назву отримав міський фестиваль молодих талантів, в якому взяли участь творчо обдаровані підлітки та молоді люди з функціональними обмеженнями, діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування. Захід відбувається щорічно наприкінці весни. 
     Участь у фестивалі взяли 52 творчо обдарованих підлітків та молодих людей з особливими потребами, також діти-сироти та позбавлені батьківського піклування віком від 10 до 35 років. З них 44 учасники отримали нагороди. Визначення переможців відбувалося за чотирма номінаціями: авторська поезія, художня творчість, в тому числі фотографія, ужитково-прикладне мистецтво та художня вишивка.       Заступник міського голови Галина Кульчинська, стверджує, що такі фестивалі дають змогу дітям відчути себе потрібними суспільству.
    Окрім того, соціальний педагог Рівненської гуманітарної гімназії Валентина Моклюк сподівається, що цей фестиваль змусить здорових і добре забезпечених дітей замислитися про цінність здоров’я та сім’ї у їхньому житті.
     За словами директора Рівненського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмили Талт, цей захід покликаний виявити талановиту молодь, розвивати її здібності, покращити естетичне виховання та привернути увагу громадськості до проблем дітей, молодих людей позбавлених батьківського піклування, інвалідів та сиріт.
     Вікторія Березюк переможниця фестивалю у номінації "Авторська поезія", запевнила, що кожен може займатися поезією аби була любов до всього, що нас оточує.
     Нагородження відбувалося у приміщенні обласного театру ляльок. Усі переможці фестивалю отримали дипломи та подарунки. Проте найголовнішим для них стали увага, оплески та відчуття бути потрібними на цьому світі.


110527_Mustectvo sferadesigner

Схожі статті