+380673870816 +380673870816

Потенціал Рівненщини презентували членам Міжнародного трейд-клубу в Україні

В область з ознайомчим візитом завітала делегація, у складі якої - представники Польщі, Індонезії, Китаю, Словаччини, Аргентини, Росії, Білорусі, Ізраїлю, Великобританії. Серед них 9 акредитованих в Україні дипломатів, а також представники іноземних фірм та громадських організацій. Їм презентували економічний, науково-технічний, інвестиційний потенціал регіону. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     Також було підписано меморандум про співробітництво та координацію дій між облдержадміністрацією та Міжнародним трейд-клубом. Це має сприяти активізації інвестиційної діяльності в регіоні. Адже, за словами президента трейд-клубу Анджея Грабовські, завдання членів організації - передати інформацію про Рівненщину за кордон. Відтак, заохотити до співпраці іноземців.
    Також члени трейд-клубу відвідають підприємство з іноземними інвестиціями ТОВ "Фопомед Україна", ознайомляться з роботою ВАТ "Льонокомбінат" та ВАТ "Дубномолоко". 
    Довідково: Міжнародному трейд-клубу в Україні цьогоріч виповнюється 20 років. Він налічує 61 члена (це представники 60 країн).

Схожі статті