+380673870816 +380673870816

Посадовці Рівненщини перевірили умови обслуговування краян у новоствореному хоспісі

Заступник голови облдержадміністрації побувала у відділенні паліативної допомоги, проконтролювала якість лікування, харчування та перебування важкохворих, а також хід ремонтних робіт. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     Зокрема, заступниці прозвітували, що на модернізацію санвузлів та створення належних умов уже витратили 30 тисяч гривень. Ще таку ж суму профінансують до кінця року. Разом із цим у відділенні працює проектно-кошторисна група. Фахівці рахують, у скільки обійдеться капітальний ремонт відділення паліативної допомоги. 
     Водночас студенти Дубенського медколеджу оголосили конкурс на облаштування найкомфортнішої палати у відділенні паліативної допомоги. Тож нині кожна група створює домашній затишок для підопічних хоспісу. Разом із тим налагоджена співпраця з місіями, зауважила Світлана Сад. Завдяки цьому хоспіс вже отримав 4 функціональні ліжка, 10 матраців, миючі та гігієнічні засоби. Крім того, придбано мобільну ванну німецького виробництва, а також візки та інші засоби реабілітації для обслуговування важкохворих.

Схожі статті