+380673870816 +380673870816

Поліцейських Рівненщини навчатимуть колеги із Канади

Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

Чотириденний семінар-тренінг для поліцейських превентивного блоку розпочався сьогодні, 14 вересня, у Рівному. 

Під час навчань представники канадської поліцейської місії в Україні спілкуватимуться із рівненськими колегами на теми взаємодії поліції та громади, курсів лідерства для керівників.  

Участь у тренінгу беруть поліцейські офіцери громад, дільничні офіцери поліції та керівники секторів реагування патрульної поліції територіальних підрозділів ГУНП в Рівненській області. 

Тренінг від міжнародних партнерів зосереджений на різних практичних інструментах, які допомогають поліції налагоджувати взаємодію з громадами. До прикладу, особливості роботи з молоддю, попередження злочинів через покращення благоустрою, етичні аспекти у діяльності поліції, особливості комунікації, тощо. На курсах лідерства мова йде про визначення ролі та обов’язків керівника, формування та розвиток команди, прийоми ефективного спілкування тощо.

Начальник управління превентивної діяльності ГУНП Руслан Жук подякував іноземним колегам за можливість навчатися: «Виклики сьогодення ставлять перед нами нові завдання та вимоги, реагувати на які потрібно правильно та оперативно. Тож вдосконалюємось для якісного надання поліцейських послуг та підвищення рівня довіри громадян».

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Схожі статті