+380673870816 +380673870816

Поліцейські затримали чоловіка, який викрав скриньку з коштами для ЗСУ

Злочинну діяльність 37-річного зловмисника викрили співробітники управління карного розшуку ГУНП в Рівненській області за процесуального керівництва прокуратури. Затримали його вчора, 19 травня, під час відпрацювання оперативної інформації одразу після вчиненого злочину.

У наплічнику крадія поліцейські виявили скляну банку, призначену для збору коштів на потреби ЗСУ. Встановлено, що її чоловік поцупив у одному із магазинів на вулиці Вербовій.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці виявили іще одну банку та пластиковий контейнер для збору пожертв.

Слідчі Рівненського РУП за фактом замаху на таємне викрадення чужого майна внесли відомості до ЄРДР за ч.2 ст.15, ч.4 ст.185 КК України.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Крім того, поліцейські перевіряють його на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів. Наразі відомо про шість фактів крадіжок, вчинених рівнянином.

Схожі статті