+380673870816 +380673870816

Поліцейські охорони подарували незабутні враження вихованцям дитячого будинку поблизу Рівного

Фото відділу управління поліції охорони в Рівненській області

Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей в Олександрії Рівненського району - це не просто місце, що на документах записане як підшефний заклад Управління поліції охорони. Це працівники двох структур, які стали друзями заради допомоги і щасливого майбутнього дітей!

Цього разу поїздка була насичена подіями та яскравими враженнями. Спочатку поліцейських запросили на святковий концерт. Діти дивували своєю багатогранністю, адже і маленькі і старші розповідали душевні красиві вірші, співали веселі пісні, танцювали постановки різних стилів та вражали акторською майстерністю. Повідомляє відділ управління поліції охорони в Рівненській області.

Працівники поліції також підготували сюрпризи.

- Завжди стараємося не тільки матеріально допомогти цьому закладу, а й надати посильну підтримку чи влаштувати свято діткам, подарувати незабутні емоції та залишити гарне враження про зустріч з поліцейськими, - розповів начальник поліції охорони Рівненщини полковник поліції Михайло Кононенко. - Наприклад, вже стало хорошою традиції спільно з малюками влаштувати пікнік і разом смажити сердельки. Потім святковий стіл і зацікавленість дітей професією поліцейського - розпитують про робочі будні, затримання, формений одяг і зброю.

Вихованцям закладу поліцейські показали бронежилети, каски, наручники. Демонстрували як розбирати і збирати навчальну зброю. Діти захоплено слухали і з радістю спостерігали за презентацією працівників УПО.

Найбільшим щастям виявилося покататися на поліцейському автомобілі, ввімкнути сирену і сказати декілька слів у гучномовець. Емоції радості переповнювали дітей різного віку.

Завершився день за святковою вечерею з щойно смаженими улюбленими дитячими сердельками, картоплею, чебуреками, овочами, фруктами і, звичайно ж, зі смачнющим солоденьким тортом.

- Ми часто зустрічаємося з поліцейськими охорони, - зазначив директор центру в Олександрії Сергій Якобчук. - Можу відверто назвати нас добрими давніми друзями. Щиро вдячний від імені всього колективу і вихованців закладу за всю допомогу протягом уже багатьох років!

Наступний візит працівників поліції охорони найближчим часом буде вже більш дієвий, адже планується надання допомоги з ремонтними роботами у закладі.

Схожі статті