+380673870816 +380673870816

Податківці Рівного реалізують програму правової освіти населення

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права продовжується робота по реалізації комплексу заходів, спрямованих на підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти населення. Про це повідомила прес-служба ДПІ у місті Рівне.
     Так, до податківців міста Рівне завітали школярі ЗОШ № 9. Майбутнім платникам податків було цікаво дізнатися про історію виникнення, види податків та зборів, а також те, як в сучасних умовах здійснюється робота з контролю за своєчасністю сплати таких важливих для держави платежів.
     Йшлося також про важливість отримання реєстраційного номера облікової картки платника податку. По закінченню зустрічі працівниками податкової служби були надані відповіді на численні запитання школярів.
     Загалом, правова освіта населення полягає у здійсненні комплексу заходів виховного, навчального, інформаційного характеру, спрямованих на створення належних умов для набуття громадянами міста обсягу правових знань та навичок у їх застосуванні, необхідних для реалізації своїх прав і свобод, а також виконання покладених на них обов'язків.

Схожі статті